Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:17 am

U više beogradskih škola stigle dojave o bombama, odgođena nastava

Piše P. I.

Dojave o postavljenim bombama stigle su jutros na adrese više beogradskih škola. Najprije je objavljeno da je takva dojava poslana u beogradsku Osnovnu školu Drinka Pavlović, a za Telegraf su iz škole potvrdili informaciju.

Roditelje djece koja pohađaju nastavu u ovoj školi jutros je dočekala poruka da ne dovode djecu na nastavu zbog dojave o bombi. Na teren je upućena ekipa MUP-a, navodi portal.

I na adresu škole Laza Kostić na Novom Beogradu jutros je stigla ista vijest. Jedna majka, čija djeca pohađaju ovu školu, obavijest je primila u školskoj grupi na Viberu. Kako je i za Novu.rs potvrđeno u MUP-u, dojava je stigla u više škola, a policija se nalazi na terenu.

Dojave su stigle u OŠ Kosta Abrašević u Resniku i OŠ Jovan Miodragović na Vračaru i OŠ Laza Kostić, na Novom Beogradu, javlja N1 Srbija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)