Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:50 pm

TRENER JADRANA: Jug je vaterpolski Real Madrid, ovo sam sanjao, zato sam došao!

Piše D. F.

Jure Marelja odveo je Jadran do naslova prvaka. Šibenčanin je na klupu splitskog kluba stigao sredinom prosinca prošle godine i upisao se u povijest.

– Želio sam da Jug što više rotira, da igrači koji nisu udarni provode što više vremena u igri i da na taj način dignemo razinu svoje obrane. Mislim da sam u tome pogodio – rekao nam je Marelja, a zatim dodao:

– Ovo sam sanjao. Zato sam došao.

U finalu je prednost domaćeg bazena bila očita. U svih pet ogleda domaćin je slavio…

– Teško je u ovom trenutku pobjeđivati na gostujućem terenu. Mi smo se pripremali sve utakmice da pobijedimo. Međutim, nije lako igrati protiv Juga. Oni su vaterpolski Real Madrid. Bez obzira koji igrači igraju, Jug je institucija protiv koje je teško igrati na njihovom terenu.

Što ste rekli igračima na zadnjem sastanku uoči pete utakmice?

– Rekao sam da s bazena ne izlazimo dok ne pobijedimo.

Jug je uzeo tri trofeja ove sezone (kup, superkup i regionalna liga), ali vi ste uzeli naslov…

– Mislim da se igra za ‘scudetto’. Uzeli smo po meni najvažniju kantu. Mi smo prvaci zemlje europskih prvaka – zaključio je Marelja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)