Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:03 am

Sve je spremno za spektakl na Poljudu, može li Jadran do povijesnog trofeja?

Piše D. F.

Svi putevi vode na Poljud. Ali, ne na stadion, već na bazen. U 18.50 sati na rasporedu je peta utakmica finala vaterpolskog prvenstva Hrvatske između Jadrana i Juga. Jadran traži svoj prvi naslov prvaka Hrvatske, dok su se Dubrovčani navikli na osvajanje, oni žele 18. titulu. 

U prve četiri utakmice svaki put slavio je domaćin, a uoči današnjeg ogleda čelni ljudi splitskog kluba odlučili su proširiti kapacitet gledališta. Postavljene su tri montažne tribine, jedna od 175 mjesta te dvije od 100. 

– Imali smo nekih zdravstvenih problema, ali očekujem da budemo pravi i da osvojimo naslov. Igramo kući pred punim bazenom, pritisak na mojim igračima će biti velik, ali nadam se uspjehu – rekao je trener Jadrana Jure Marelja

– Nakon odličnog ambijenta na Europskom prvenstvu opet ćemo u Splitu imati pun bazen. To je pobjeda svih nas i cijelog vaterpola. U petoj utakmici Jadran je u prednosti, igraju na domaćem bazenu, a mi ih ove godine nismo uspjeli pobijediti u Splitu. Pokušat ćemo osvojiti naslov i ovu sezonu učiniti više nego uspješnom – mišljenja je trener Juga Vjekoslav Kobešćak

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)