Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:37 am

SIMONE INZAGHI: Znam tko je uvijek bio tu kad mi je trebalo, a tko nije

Piše A.T.

Inter je u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na San Siru svladao gradskog rivala Milan 1:0 i s ukupnih 3:0 se plasirao u finale, gdje čeka boljega iz ogleda Manchester Cityja i Real Madrida. Finale je na rasporedu 10. lipnja u Istanbulu. Presretan je nakon utakmice bio trener ‘nerazzurra’ Simone Inzaghi.

– Tek ćemo u sljedećih nekoliko dana shvatiti što se dogodilo. U početku je to bio samo san, ali uvijek smo vjerovali, imali izvanrednu seriju u Ligi prvaka i na kraju smo se plasirali u finale. Svladati u polufinalu Milan na ovakav način je neizmjerno zadovoljstvo. Moja momčad je zaslužila same pohvale. Pokazali smo snagu, odlučnost, agresiju, koncentraciju, igrači su bili sjajni. Igrali smo četiri derbija od siječnja i sva četiri dobili, znamo da je Milan prvak Italije i da ima veliku kvalitetu, ali igrači su bili izvrsni i zaslužuju uživati u ovoj večeri – izjavio je trener Intera Simone Inzaghi nakon utakmice.

Novinare je zanimalo koga bi radije vidio u finalu, Real Madrid ili Manchester City, no trener Intera je vješto izbjegao odgovor.

– To su dvije najbolje momčadi u Europi. Prva utakmica bila je izjednačena, vidi se s kakvom su kvalitetom raspolagali. Zadovoljan sam onim što smo postigli i očito ću s velikim, velikim zanimanjem gledati sutrašnju utakmicu – izjavio je Inzaghi, koji se potom prisjetio ne tako davne  situacije kada su mediji pisali da je na rubu otkaza.

– Znam tko je uvijek bio tu kad mi je trebalo, a tko nije. Znam što se događalo tijekom posljednjih mjeseci i sretan sam što uz sebe imam prekrasan tim, tim koji me pratio u svemu. Ponosan sam što sam u ovom klubu. Nitko nam ništa nije dao besplatno, suočili smo se s jakim protivnicima i izborili mjesto u finalu – zaključio je trener Intera Simone Inzaghi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)