Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:39 pm

NIŠTA OD FORMULE OVAJ VIKEND Zbog velikih poplava otkazana trka u Imoli

Zbog katastrofalne situacije s poplavama u talijanskoj regiji Emilia Romagna otkazana je trka na stazi Enzo i Dino Ferrari u Imoli. 

Odluka je donesena nakon razgovora s lokalnh vlasti i čelnika FIA-e i talijanskog Auto kluba. Prognoza je najavljivala loše vrijeme za vikend pa je zbog sigurnosti cijela Velika nagrada otkazana.

‘Tragedija je vidjeti što se dogodilo u Imoli i cijeloj pokrajini Emilia Romagna. Tu sam odrastao. Moje misli i molitve su sa žrtvama poplava, njihovim obiteljima i cijelom pogođenom zajednicom’, kazao je Stefano Domenicali, predsjednik Formule 1.

‘Želio bih izraziti divljenje i zahvalnost nevjerojatnim pripadnicima hitnih službi koji neumorno pomažu, oni su pravi heroji i cijela Italija se ponosi njima. Donijeli smo ispravnu odluku. Moramo osigurati sigurnost i ne smijemo stvarati dodatni teret vlastima koje se bore s ovom nemogućom situacijom’, kazao je Domenicali.

U regiji Emilia Romagna najteže je pogođeno područje Ravenne. Poginule su najmanje tri osobe, a tisuće ih je evakuirano iz njihovih domova.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)