Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:32 pm

TROGIRANI SANJAJU FINALE: ‘Nismo bez šansi, pokušat ćemo ih napasti’!

Piše D. F.

U srijedu su na rasporedu dvije utakmice polufinala kupa Splitsko-dalmatinske županije. U Sinju će Junak dočekati Croatiju iz Zmijavaca, dok će Slaven u Trogiru ugostiti Dugopolje. Obje utakmice igraju se u isto vrijeme (17.30 sati). 

 – Vjerujem da ćemo pružiti dobar otpor. Zadnje tri sezone došli smo do polufinala Županijskog kupa. Prve godine nas je izbacilo Dugopolje na penale, prošle sezone Solin 3:2. Dižemo se, respektiramo ih, ali napravit ćemo sve da prođemo dalje. Kup je nepredvidiv, vjerujem da im možemo napraviti probleme. Tri su ranga razlike između nas i Dugopolja, ali nismo bez šansi – rekao nam je trener trogirskog kluba Vinko Šarić, a zatim dodao: 

– Naš je teren dosta specifičan, umjetna je trava. Svakom protivniku je problem. Doduše, Dugopolje ima sličan. Bio sam godinu dana u Dugopolju kao igrač, sigurno će se oni brzo adaptirati. 

Gdje vidite svoju šansu? 

– Oni su apsolutni favoriti. U zadnjih 11-12 godina su naš najbolji amaterski klub. Imamo dosta mladih, dobrih igrača koji mogu biti zanimljivi i klubovima iz višeg ranga. Ovo je sigurno i mojim igračima dodatan motiv da potvrde svoju kvalitetu. Pripremit ćemo ekipu za sve faze nogometne igre. Gdje god idemo, igramo napadački. Pokušat ćemo ih napasti. Dugopolje se bori za ostanak, vjerujem da će ga ostvariti, ali možda im ne bude skroz ‘unutra’. Mi smo u prvenstvu dosta neopterećeni i totalni je fokus na ovoj utakmici. 

Očekujete li podršku s tribina?

– U zadnje vrijeme nas prate Malari. Klub raste u zadnjih nekoliko godina otkad je predsjednik postao Mario Juranović. Dosta smo ozbiljni, omladinska škola radi dobro. Bude lijepa atmosfera, nekarakteristična za naše niželigaške terene. Vidljiv je pomak na svim razinama. U četvrtfinalu kupa protiv Mladosti iz Prološca bili su nam velika podrška.

 Jeste li vježbali penale?

– Prije svake utakmice kupa jednu seriju odradimo. Tako će biti i ovaj put – zaključio je Šarić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)