Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:24 pm

Torcida organizira Bili vlak za finale kupa!

Piše N.M.

Torcida je na svojim službenim stranicama objavila kako se organizira Bili vlak za susret finala kupa između Hajduka i Šibenika. Dalmatinski derbi igra se na Rujevici 24. svibnja. 

– Pripadnici Torcide, navijači Hajduka, u srijedu je finale Hrvatskog kupa, utakmica u kojoj se naš Hajduk bori za još jedan trofej u klupskoj povijesti – drugi za redom! Za ovu utakmicu u Rijeci organiziramo Bili vlak, cijena putovanja iznosi 40 eura. Prijave se vrše u KNH Torcida, svakim danom osim u petak od 18-21h dok se vlak ne popuni. Vrijeme polaska bit će naknadno objavljeno. Bez obzira na tribinu svi obucite bile majice kao identitet pravog Hajdukovog navijača! Zajedno do pobjede u duhu južnjačke tradicije! – poručila je Torcida. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)