Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:45 pm

SVJETSKI KUP RUKOMETNIH VETERANA Čak 2500 sportaša dolazi u Omiš i Makarsku

Piše M.K.

U Omišu i Makarskoj se od četvrtka 18. svibnja do subote 20. svibnja održava šesti po redu Svjetski kup rukometnih veterana.

Čak 2500 sportaša nastupit će u sedam dobnih kategorija, četiri muške i tri ženske.

Ove godine natjecanje je dosegnulo vrhunac, brojke su uistinu impozantne:

– prvi put se Svjetski kup održava u dva dalmatinska grada  (SC Ribnjak u Omišu, Apfel Arena u Makarskoj)

– rekordni broj natjecatelja

– na Svjetskom kupu ugostit će rukometaše i rukometašice s četiri kontinenta – od toga 128 Indijaca, 80 Čileanaca, 60 Egipćana, igrače i igračice iz cijele Europe, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Hondurasa…

Svjetski kup rukometnih veterana najveće je natjecanje ove vrste u svijetu i kao takvo jako je popularno i medijski praćeno diljem svijeta, na svim kontinentima.

Svečano otvaranje Masters Handball World Cupa 2023 je ovaj četvrtak, 18. svibnja, u SC Ribnjak u Omišu s početkom u 21 sat. 

‘Svake godine priređujemo bogat sportsko-zabavni program na otvaranju, ove godine bit će posebno’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)