Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:10 am

MIKEL ARTETA: Ispričavam se navijačima, izgubili smo titulu

Piše A.T.

Arsenal je u 36. kolu engleske Premierlige neočekivano poražen na svom Emiratesu od Brightona 0:3. Tim porazom su se ‘topnici’ praktički oprostili od osvajanja Premierlige, budući da Manchester City sada ima četiri boda više i utakmicu manje. Nakon utakmice je shrvan bio trener Arsenala Mikel Arteta.

– Treba biti realan, izgubili smo titulu. Razočarali smo jako veliki broj ljudi koji su očekivali nešto. Zbog toga žalim, vjerujte mi, grozno se osjećam. Ispričavam se navijačima. Drugo mjesto je sigurno i to se neće promijeniti, no svejedno mi nije lako prihvatiti ovakav rezultat. Moj posao je izvući najbolje iz svakog igrača, a to očito danas nisam napravio, tako da je ovaj visoki poraz moja odgovornost. Nitko nije očekivao ono što je ova momčad napravila u posljednjih deset mjeseci, očekivanja su se podigla i sada se moramo nositi s time. Prvi dio prvenstva smo igrali sjajno i zaista smo se teško borili da dođemo u tako dobru situaciju, no u drugom djelu smo sve to prosuli. Sljedeće sezone ćemo igrati i Ligu prvaka i treba dobro analizirati što ova momčad može napraviti na najvećoj sceni, jer nam se ovakve utakmice ne smiju ponavljati – zaključio je trener Arsenala. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)