Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:14 pm

MARIJAN BUDIMIR: Kad si pošten, onda ti nogomet vrati!

Piše D. F.

Trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir ovako je prokomentirao remi s Dinamom (1:1). 

– Da mi je prije utakmice netko ponudio 1:1, ne bih bio zadovoljan, ali kada zabiješ za izjednačenje u zadnjoj minuti, druga je priča. Ekipa je pokazala karakter i želju. Ostala je otvorena utrka za naslov. Četiri su utakmice do kraja i moramo ih dobiti sve – rekao je Budimir, a potom dodao:

– Mislili smo da će igrati Rukavina. Ali, nije pa nam je probleme radio Vrbančić. Na poluvremenu smo odlučili promijeniti sustav u 4-1-4-1 i kontrolirali smo utakmicu. Iza primljenog gola smo pritisnuli, nakon crvenog kartona krenuli do kraja. Da smo zabili pet minuta ranije do kraja bi dobili utakmicu. Među nama vlada zajedništvo na svakom treningu, na svakoj utakmici. Kad si pošten, onda ti nogomet vrati.

Pomogla vam je i publika, zar ne?

– Za to se živi i igra. To je prekrasno. Ja ne pamtim Stari plac, ali slušam priče o tome kako je bilo. Gledatelji su blizu, pogotovo kada postane kaotičnije pred kraj. Publika nas je nosila i hvala im na tome.

Sada imate sve u svojim rukama.

– Oduvijek je sve ovisilo o nama. Drago nam, znali smo da će nam s pobjedom biti puno lakše. Da smo izgubili, vjerojatno bi bilo gotovo, iako ima još do kraja. Za nas će i sljedeća biti teška, Varaždin u gostima, a kasnije i Osijek vani – zaključio je Budimir. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)