Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:16 am

JOSE MOURINHO: Ponosan sam na igrače, a na Ibanezu je bio divovski penal

Piše A.T.

Roma je u 35. kolu Serie A kiksala i odigrala 0:0 na gostovanju kod Bologne. To im je bila čak peta utakmica u nizu bez pobjede u domaćem prvenstvu. No ipak, nakon utakmice je trener Rome Jose Mourinho bio zadovoljan izvedbom svojih nogometaša.

– Ponosan sam na svoje momke. Morali smo istrčati u kombiniranom sastavu, Svilaru je ovo prva utakmica za Romu, mladom Missoriju druga, a nije ni Tahirović odigrao puno više. Naša mlada momčad je igrala dobro, ali nismo uspjeli doći do pobjede. Naravno, na Ibanezu je bio divovski penal, ali što je tu je. Nama je prioritet uzvratni susret Europske lige u Leverkusenu. Wijnaldum se oporavio za taj susret, no Celik i Dybala teško da će zaigrati. Znam da su navijači razočarani zadnjim nastupima u prvenstvu, ali i kad smo bili treći sam govorio da je teško završiti snažno u oba natjecanja – zaključio je Mourinho.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)