Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:39 am

IVAN JURIĆ: Vlašić je prije utakmice imao problema s trbuhom, srećom nije mi ništa rekao!

Piše A.T.

Torino je u 35. kolu Serie A svladao u gostima Veronu 1:0. Jedini pogodak na susretu je zabio hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić u 29. minuti, a trener Torina Ivan Jurić je nakon utakmice otkrio da je Vlašić počeo utakmicu ozlijeđen!

– Odigrali smo odličnu utakmicu, i ranije smo trebali riješiti pitanje pobjednika, ali nema veze, najvažnije je da smo uzeli tri boda.  Alessandro Buongiorno je odigrao odlično u obrani, Ivan Ilić i Samuele Ricci su postali sjajan tandem u sredini terena. Vlašić je zabio sjajan gol, a igrao je ozlijeđen. Prije utakmice je osjetio bol u trbuhu, ali srećom nije mi ništa rekao. Kasnije više nije mogao izdržati, pa sam ga izvadio. Antonio Sanabria je također imao problema s aduktorom, nadam se da nije ništa ozbiljno i da ćemo ga imati na raspolaganju za kraj sezone – zaključio je trener Torina Ivan Jurić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)