Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:10 pm

VELIKA AKCIJA NAKON PUCNJAVA Srbi predali 13.500 komada oružja

Piše M.K.

Srpska vlada proglasila je jednomjesečno razdoblje amnestije za građane da predaju neregistrirano oružje kao dio akcije protiv oružja nakon dvije pucnjave u dva dana ovog mjeseca u kojima je ubijeno 17 ljudi, od kojih su mnogi djeca, piše Index.

Vlasti su danas izložile gomilu oružja i kartone ručnih bombi od tisuća oružja, uključujući protutenkovske raketne bacače, za koje su rekli da su ih ljudi predali nakon što su uzastopne masovne pucnjave šokirale zemlju.

Predsjednik Aleksandar Vučić pratio je najviše policijske dužnosnike kako bi vidjeli asortiman oružja raspoređenog u blizini grada Smedereva, 50-ak kilometara južno od Beograda. Dužnosnici su rekli da su stanovnici predali oko 13.500 komada oružja otkako je amnestija otvorena 8. svibnja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)