Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:10 pm

PREKID POSTA: Vlašić zabio nakon pola godine!

Piše D. L.

U 35. kolu talijanske Serie A, Torino, trenera Ivana Jurića, u gostima je svladao Hellas Veronu 1:0.

Jedini pogodak na susretu postigao je Nikola Vlašić u 29. minuti. Antonio Sanabria pronašao je Vlašića na rubu šesnaesterca, koji je onda sjajnim udarcem svladao domaćeg čuvara mreže i doveo Torino u zasluženo vodstvo. Hrvatskom reprezentativcu na posudbi iz West Hama ovo je peti gol za Torino, a tome je pridodao još i šest asistencija. Vlašiću je ovo prvi pogodak još od studenog prošle godine, kada je poentirao i asistirao u pobjedi nad Sampdorijom 2:0. 

Vlašić je igrao sve do 60. minute kada ga je zamijenio Demba Seck

Iako momčad Ivana Jurića nema prevelik rezultatski imperativ te još isključivo teoretski mogu osigurati nastup u europskim natjecanjima, borbu za opstanak učinili su još zanimljivijom. Naime, Hellas Verona nalazi se na 17. mjestu, dok se na 18. mjestu te ujedno u opasnoj zoni s jednakim brojem bodova nalazi Spezia. Do kraja su ostala još tri kola u kojima može doći do značajnih promjena u donjem dijelu tablice. Jedini sigurni putnik u drugi razred talijanskog nogometa je Sampdoria. 

U sljedećem kolu Torino dočekuje Fiorentinu, dok Hellas Verona gostuje kod Atalante.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)