Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:41 pm

Pobjeda Tudorove momčadi

Piše D. L.

U sklopu 35. kola francuske Ligue 1, Marseille, našeg Igora Tudora, na Velodromeu je svladao Angers 3:1.

Prvi pogodak na susretu postigli su gosti preko Abdallaha Sime u 28. minuti. Samo šest minuta trajala je prednost Angersa jer je u 34. minuti poentirao Alexis Sanchez. Čileancu je ovo četrnaesti ligaški pogodak što ga čini najboljim strijelcem Marseillea ove sezone. 

Na samom početku drugog poluvremena za domaće vodstvo poentirao je Dimitri Payet. Prisjetimo se, sredinom travnja odjeknula je vijest kako je ovaj ljubimac navijača Marseillea zatražio od Tudora da ga se premjesti u rezervnu momčad. Payet je do tog zahtjeva većinski bio prikovan za klupu, ali poslije toga nastupio je na sve četiri utakmice te upisao dva pogotka. 

U 77. minuti sudac Benoit Millot pokazao je na bijelu točku nakon što je Abdallah Sima rukom spriječio pokušaj Leonarda Balerdija. Kazneni udarac realizirao je Jordan Veretout i time osigurao pobjedu svoje momčadi. 

Angers čvrsto drži posljednju poziciju u ukupnom poretku i već je sigurno ispao iz najvišeg razreda francuskog nogometa. 

Marseille se još uvijek nalazi na trećem mjestu tablice. Momčad Igora Tudora gotovo je zasigurno osigurala nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. 

U sljedećem kolu Angers gostuje kod Stade de Reimsa, a Marseille kod Lillea. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)