Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:10 pm

UŽAS NA POPULARNOJ PLAŽI Morski pas napao surfera, nisu mu našli tijelo

Piše M.K.

Spasilačka služba pozvana je na plažu oko 10  sati ujutro u subotu. Razlog? Nestali surfer. 46-godišnji muškarac surfao je na dasci kada je napadnut i od tada se vodi kao nestao, priopćila je policija Južne Australije.

Hitna pomoć, policija i pripadnici lokalne zajednice bili su angažirani u opsežnoj potrazi, piše Dnevnik.

‘Vjeruje se da je muškarac umro nakon napada morskog psa na plaži Walkers Rock’, izvijestila je policija u priopćenju koje prenosi BBC.

Policija je zahvalila lokalnoj zajednici i Hitnoj pomoći na pomoći u potrazi. 

‘Nije lako kada je u pitanju mještanin, ali pohvaljujemo njihovu snagu i želju da pomognu’, rekli su iz policije i dodali da će nastaviti potragu.

Sa populacijom od oko 1000, Elliston, oko 650 km južno od glavnog grada Adelaidea, poznat je po atraktivnoj obali i mjestima za surfanje. Ranije ove godine u veljači, morski pas je u rijeci u Perthu, glavnom gradu Zapadne Australije, ozlijedio djevojčicu. Australija ima više napada morskih pasa nego bilo koja druga zemlja osim SAD-a.

Prošlog mjeseca, 58-godišnjeg američkog surfera napao je morski pas sjeverno od Waikikija u Honoluluu na Havajima. Preživio je napad, ali je ostao bez desnog stopala.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)