Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:11 pm

Provučićevski mediji o najvećem prosvjedu u Srbiji u 10 godina: ‘Šačica bijesnih ljudi’

Piše A. A.

Nova.rs izvijestila je kako je novi prosvjed u Beogradu naziva ‘Srbija protiv nasilja’ bio možda i najveći u posljednjih 10 godina. 

Oko 18 sati krenula je mirna šetnja građana od zgrade skupštine Srbije, preko Ulice kneza Miloša, do mosta Gazela, koji je potom blokiran za promet. U prosvjednoj povorci moglo se čuti zazivanje ostavke predsjednika Aleksandra Vučića

U ponedjeljak se na prosvjedu okupilo oko 50 tisuća ljudi, a Vučić je ustvrdio kako se radi o tek 9000 prosvjednika. Zato mu danas mnogi poručuju kako ih danas ima 9000 i nešto.

Baš kao i početkom tjedna kada je održan prvi prosvjed. provučićevski mediji ili ignoriraju prosvjed ili izmišljaju vijesti o nekakvim obračunima i ljutnji Beograđana. 

Pišu, naime, da ‘šačica’ ljudi prosvjeduje. Informer prosvjednike naziva lešinarima i ološem. Većina njih navode da su građani ljuti na prosvjednike, neki idu dalje pa pišu da djeca plaču. Neki spominju da migranti prosvjeduju, prenosi Index

U trenutku kada je Gazela bila blokirana, Informer je na stranici kao glavnu vijesti imao kratak tekst s naslovom ‘Šačica obesnih lešinarala maltretira narod prestonice’. 

Portal Republika pisao je da migranti popunjavaju brojke na prosvjedu, a to su rekli i na Pinku gdje su dodatno naveli da prosvjedu prisustvuju i četnici. Gosti u studiju televizije Pink, koji su komentirali današnji prosvjed, sumirali su da je cilj da se izazovu sukobi i kaos, a da o stradaloj djeci više nitko ne govori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)