Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
4:25 pm

EKSPLOZIJA U NJEMAČKOJ Teoretičar zavjera ranio 12 policajaca i vatrogasaca, dio se bori za život

Piše M.K.

Dvanaest policajaca i vatrogasaca ozlijeđeno je danas u eksploziji u stambenoj zgradi u gradu Ratingenu na zapadu Njemačke, priopćila je policija. Policija i vatrogasci pozvani su u pomoć nemoćnoj osobi, a kada su stigli, na vratima stana odjeknula je eksplozija.

Neki od ranjenih vatrogasaca i policajaca su teže ozlijeđeni i liječnici se bore za njihove živote. U stan u kojem je odjeknula eksplozija upali su specijalci i uhitili 60-godišnjaka za kojeg se sumnja da je namjerno aktivirao eksploziv koji je ozlijedio vatrogasce i policajce. Regionalni ministar unutarnjih poslova objavio je da se radi o teoretičaru zavjera koji spada u krug ljudi koji niječu koronavirus.

U stanu je nađeno i mrtvo tijelo žene, čiji je identitet još uvijek nepoznat, piše Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)