Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:05 pm

FUTSAL Djevojčice sa Trstenika osvojile broncu na državnom natjecanju, dvije su sestre srebrnih juniora Hajduka

Piše M.K.

Kao i svake godine, održano je gradsko školsko natjecanje u različitim sportovima pa tako i u futsalu za djevojčice u kategoriji sedmih i osmih razreda na školskom igralištu osnovne škole Manuš. Od 12 prijavljenih ekipa u gradu Splitu, cure iz školskog sportskog društva Lumbrak osnovne škole Trstenik osvojile su 1.mjesto na nivou grada Splita te se plasirale na Županijsko natjecanje.

Županijsko natjecanje se održalo u maloj dvorani Spaladium arene i među 4 najbolje ekipe iz županije cure su također osvojile 1. mjesto i zaslužile odlazak u Poreč na završnicu, državno natjecanje.

Državno natjecanje u Poreču održalo se od 24. do 26.travnja te od 23 najbolje ženske ekipe osnovnih škola u futsalu, školsko sportsko društvo Lumbrak pod vodstvom profesora tzk Roberta Jelaske osvojilo je 3.mjesto u državi. Tempo odigravanja utakmica je bio snažan jer su cure odigrale pet utakmica unutar 24 sata .

‘Jako važno je naglasiti da je naše školsko sportsko društvo osvojilo i fair play karton jer su nesebično posudili vlastitu dio sportske opreme našoj susjednoj školi koja bez toga se nije mogla natjecati na turniru’, kažu iz Društva.

Brončano odličje zlatnog sjaja osvojile su: Lota Žanić, Laura Perković, Karla PejkovićMarta Vrdoljak, Marta Čalušić – sestra srebrnog juniora hajduka Marina Čalušića, Marta Radić, Ana Đolonga – sestra srebrnog juniora hajduka Nike Đolonge, Mia Begić, Klara Radić, Paola Bašković i Marija Ratković.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)