Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:02 am

UŽIVO (19.20) Hajduk gostuje u Kranjčevićevoj, hoće li Leko išta mijenjati?

Piše D. F.

Pred Hajdukom je novi ispit. U 33. kolu HNL-a ‘bijeli’ danas (19.20 sati) gostuju u Kranjčevićevoj ulici. Protivnik je Lokomotiva, a susret je to koji nema prevelik rezultatski značaj. ‘Lokosi’ će teško do Europe, a Hajduk ne može ispod drugog mjesta. 

Hajduk i Lokomotiva odigrali su tri utakmice u aktualnoj sezoni. ‘Bijeli’ su u kolovozu na Poljudu slavili s 2:1, zatim je u listopadu u Kranjčevićevoj bilo 2:2, a u posljednjem susretu odigranom u ožujku na Poljudu slavila je Lokomotiva s 4:3.

Trenera Hajduka Ivan Leko i dalje ne može računati na Luku Vuškovića, a za očekivati je da bi se na stopersko mjesto mogao vratiti Ferro.  

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Sigur, Ferro, Awaziem, Melnjak, Krovinović, Pukštas, Sahiti, Benrahou, Mlakar, Livaja.  

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca. Pomagat će mu Nikola Kečkiš iz Virovitice i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Martin Turčin iz Trstena. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Dario Kolarević iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)