Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:35 pm

SILVIJO ČABRAJA: Hajduk nam u prvom dijelu nije dozvolio da razvijamo igru

Piše D. L.

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja realno je rezonirao poraz od Hajduka (0:3) u Kranjčevićevoj ulici. 

– Hajduk nam u prvom dijelu nije dozvolio da razvijamo igru. S povlačenjem Kačavende početkom drugog poluvremena krenuli smo bolje igrati i biti smisleniji. Zatim se dogodila greška iz koje smo primili gol. Pokušavali smo nešto prema naprijed, ali ništa konkretno. Imali smo puno ubačaja bez jedne prave prilike.

Niste kreirali pravu priliku, što je razlog tome?

– Hajduk je jako dobro krenuo u utakmicu. Stisnuli su nas, bili smo nesigurni. Griješili smo ondje gdje inače ne bi. Kada se Kačavenda spustio puno smo bolje djelovali, ali dogodila se ta greška i utakmica se razvila u drugom ritmu.

Sada vas čeka utakmica sa Slaven Belupom…

– Imamo tri utakmice do kraja. Pokušati ćemo ostvariti dobre rezultate i zauzeti što bolje mjesto na tablici. Sav svoj napor uložit ćemo kako bi ostvarili dobar rezultat.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)