Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:26 pm

NIKO SIGUR: Pričao sam s Pukštasom prije utakmice, ukazao mi je na jednu stvar

Piše D. F.

Niko Sigur ustalio se na desnom boku Hajduka. Mladi Kanađanin odigrao je protiv Lokomotive četvrtu utakmicu zaredom. 

– Kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja. U prvom dijelu nismo imali sreće. Nedostajao je završni pas i bolja završnica. Na poluvremenu nam je trener rekao da budemo strpljivi, zabili smo tri pogotka. Lijepo je što smo slavili s 3:0 – rekao je Sigur, a potom se dotakao svog dobrog udarca iz daljine u 33. minuti kada je uzdrmao gredu.

– Mislim da do ove utakmice još nisam uputio udarac igrajući za prvu momčad. Pričao sam s Pukštasom prije utakmice, i ukazao mi je na jednu stvar. Rekao mi je kada budem blizu šesnaesterca da šutiram. Nažalost, lopta je pogodila gredu, ali možda bude više sreće idući put. 

Slijedi domaći ogled s Osijekom.

– Imaju kvalitetnih igrača. Mi igramo kući, želimo tri boda ispred naših navijača. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)