Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:59 am

SJEĆATE LI GA SE? Bivši napadač Hajduka igra sezonu karijere!

Piše D. F.

Franko Kovačević igra najbolju sezonu u karijeri. Dvadesetrogodišnji napadač proteklog je ljeta stigao u Domžale. Pod vodstvom nekadašnjeg trenera Rijeke Simona Rožmana, Kovačević pruža odlične partije. U prvenstvu je u 28 nastupa zabio 11 pogodaka, a tome je dodao i još četiri asistencije.

Kovačević je dvije godine bio igrač Hajduka. Na Poljudu se nije previše naigrao, a jednu polusezonu proveo je i na posudbi u Rudešu. Zagrebački klub otkupio ga je od ‘bijelih’, a potom transferirao u Hoffenheim gdje je igrao za drugu momčad. Bio je i na posudbama u Cincinnatiju i ciparskom Paphosu, a proteklog ljeta odlučio se za odlazak u Sloveniju. To je očito bio sjajan potez. Kovačević igra, zabija i uživa u nogometu.  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)