Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:14 pm

TRENER ŠIBENIKA: Penal za Istru je katastrofa, svaka odluka je sada važna!

Piše N.M.

Pred Šibenikom je važan dvoboj u borbi za ostanak. Četiri kola prije kraja ‘narančasti’ su posljednja momčad lige s bodom manje od devete Gorice. U 33. kolu Šibenik u petak (18 sati) na Šubićevcu dočekuje Varaždin. Uoči tog dvoboja trener Šibenika Damir Čanadi osvrnuo se na suđenje i jedanaesterac za Istru u prošlom kolu protiv njegove momčadi. 

– Penal za Istru je katastrofa, nešto takvo suditi je katastrofa. Poslije utakmice nisam ništa govorio, jer nisam dobro vidio sa svoje pozicije na terenu. Nisam trener koji plače, ali sada je faza sezone u kojoj je svaka odluka vrlo važna. Moja želja je da suđenje bude fer za sve, da ne mislimo kako se nekoga gura. Ako Šibenik ispadne neka to bude na fer način. Ako Gorica dobije sve do kraja i ostane u ligi na pošten način mi ćemo im stisnuti ruku – rekao je Čanadi, a zatim dodao:

– Pred nama su četiri kola u prvenstvu plus finale kupa. Pritisak je sada na nama. Što se Varaždina tiče, nema se tu što taktizirati. Moramo pobijediti i tako se postaviti od početka. Vjerujem da će borba za ostanak biti interesantna do kraja. To je zanimljivo za gledatelje i sve koji su neutralni. Pozivam naše navijače da nas isprate do kraja, naročito u dvije utakmice na Šubićevcu protiv Varaždina i Osijeka. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)