Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:20 pm

TRAGEDIJA U SAD-u Ubio tri žene, a potom i sebe

Piše M.K.

Četiri čovjeka, uključujući osumnjičenog koji je pucao, pronađena su mrtva nakon dva incidenta koja su se dogodila u Moultrieju, prenose 24sata.

Naime, tri žene i muškarac, koji je identificiran kao osumnjičeni strijelac, poginuli su tijekom dva incidenta koja su službenici počeli istraživati ​​u četvrtak ujutro.

Bile su dvije lokacija na kojima je bila prisutna brojna policija. Jedna je Street Southwest, a druga McDonald’s.

Dužnosnici su priopćili kako su dvije ubijene žene bile majka i baka. Ubijene su iz vatrenog oružja u svojim domovima. Treća ubijena žena je bila pomoćnica menadžera u McDonald’su.

Mrtvozornik je kazao da je osumnjičeni napadač počinio samoubojstvo. Identitet ubijenih i osumnjičenog još nije objavljen.

Vlasti vjeruju da nakon incidenata nema prijetnje javnoj sigurnosti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)