Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
5:40 pm

PROFESORICA IZ BEOGRADSKE ŠKOLE ‘Djeca su pod traumom, preplašena, svi zaposleni su u potpunom šoku i beznađu’

Piše M.K.

Jelena Vlajić, profesorica francuskog jezika u OŠ Vladislav Ribnikar, komentirala je jučerašnji masakr u kojem je učenik te škole ubio devet osoba.

‘Njemu (Kosti) nisam predavala, kao ni stradalim đacima. Bili su suprotna smjena. Znala sam iz priče ili zamjena, kada sam predavala u njegovoj smjeni, da je to jedan ljepuškasti pametan dečko, odlikaš. Sve ovo što se dogodilo jučer je užasno. Upravo idem na spomen stradalim đacima ispred škole’, govori za portal Žena.rs profesorica.

‘Djeca su pod traumom, preplašena, svi zaposleni su u potpunom šoku i beznađu’, dodaje.

Kaže da je prije proljetnih praznika u školi bila dobra atmosfera, da su imali dosta radionica. Ovo, dodaje, nitko nije mogao naslutiti.

‘Postoje svijetla i tamna strana medalje, ovo je za nas najtamnija. Nove generacije, posebno one nakon pandemije covida, nisu se dovoljno socijalizirale. Svi smo mi za radikalne promjene, i sami organiziramo roditeljske sastanke, borimo se protiv pošasti modernog doba. Ovo sve je velika tragedija, molimo se za oporavak ranjene djece i kolegice’, govori Jelena Vlajić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)