Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:48 pm

Bivšem stoperu Hajduka klub raskinuo ugovor zbog nediscipline!

Piše D. F.

Gustavo Carbonieri je slobodan igrač. Nekadašnji stoper Hajduka napustio je Maguary nakon dva mjeseca. Brazilski niželigaš tu je odluku objavio putem društvenih mreža.

– Objavljujemo razlaz s petoricom igrača. Zbog djela koji nisu s principima u koje vjerujemo i branimo – objavio je Maguary, dok se Carbonieri o cijelom slučaju oglasio na društvenim mrežama.

– Želim razjasniti događaje koji uključuje mene i moje suigrače. Protekla dva mjeseca otkad sam stigao u Maguary sam se trudio da ispoštujem sva pravila koja su mi nametnuta i da ispunim svoje obveze. Svatko tko je radio sa mnom zna koliki sam profesionalac. U dva mjeseca nisam dobio nijedno upozorenje za svoje ponašanje, imao sam odličan odnos sa suigračima i čelnim ljudima kluba. Suprotno izvještaje uprave nisam imao nikakvo nepoštivanje prema klubu. Iznenadilo me službeno priopćenje kluba, takve optužbe kaljaju moj imidž kao čovjeka i profesionalca i ne odgovaraju istini. S obzirom na sve izrečeno moj će odvjetnik reagirati prema odgovornima za takve optužbe. 

Carbonieri je godinu dana bio član Hajduka, a nakon odlaska s Poljuda vratio se u domovinu, a igrao je i u Bugarskoj, na Kosovu, a jedno vrijeme proveo je i u Kuvajtu. 

Aktualnu sezonu započeo je u Italiji, bio je u četvrtoligašu Casaleu iz kojeg je otišao krajem prošle godine. Uslijedio je povratak u Brazil, ali i još jedna neuspješna avantura. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)