Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
5:39 pm

MASAKR U BEOGRADU Uhićena i majka maloljetnog napadača

Piše N.M.

Nakon što je priveden otac dječaka koji je u osnovnoj školi ubio osmero kolegica i kolega, privedena je i njegova majka, javlja Nova.rs, a direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin izvijestio je o stanju učenika i učiteljice ranjenih u pucnjavi.

‘Od četvero operiranih pacijenata kod troje ja završena operacija i u jedinici su intenzivnog liječenja. Dva su učenika potpuno budna, ekstubirana, a i nastavnica se polako budi. Potpuno su stabilni’, rekao je Ašanin, ali i dodao da je stanje četvrtog zaprimljenog pacijenta kompleksnije, prenose Novosti.rs.

‘Kad je bio zaprimljen bio je dosta loše. Radilo se o kompleksnim ozljedama, prostrijelnim ozljedama prsnog koša, vrata i kralježnice. Provodi se dodatna dijagnostika. Nadamo se povoljnom ishodu’, rekao je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)