Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:13 pm

JURE MARELJA: Napravili smo mikro koračić prema našem cilju!

Piše D. F.

Vaterpolisti Jadrana poveli su 2:1 u finalu prvenstva Hrvatske protiv Juga i za naslov prvaka potrebna im je još jedna pobjeda. No, unatoč tome trener jadranaša Jure Marelja nije previše euforičan. 

– Ima momenata koje moramo izbaciti iz igre ukoliko mislimo nešto ozbiljnije napraviti. Mi smo mali mikro koračić bliže našem cilju, međutim ništa nije riješeno. Čeka nas utakmica u Dubrovniku, očekujemo tešku bitku. Dobro je što imamo vremena da se psihički i fizički odmorimo i pripremimo, odlučimo što i kako ćemo igrati – rekao je Marelja, a zatim se dotakao obrambenog segmenta svoje momčadi.

– Bili smo koncentriraniji nego prije. Kretnje su bile puno pametnije. Mir koji su igrači imali su pretočili u rezultat. 

Sada imate dvije meč lopte za titulu…

– Jug još uvijek nema meč loptu, mi imamo dvije. Jug je težak protivnik, teško ga je pobijediti dvije utakmice zaredom. Jug je institucija koja djeluje ne samo u bazenu. Opasan su protivnik i moramo se pripremiti za sve moguće situacije u Dubrovniku.

Kako ste doživjeli ambijent?

– Sjajna publika, sjajno i pristojno navijanje – zaključio je Marelja. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)