Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:59 pm

Jadran stigao do prednosti u finalu

Piše D. F.

Jadran je protiv Juga poveo 2:1 u finalu prvenstva Hrvatske u vaterpolu. Momčad Jure Marelje u trećem je susretu svladala aktualnog prvaka 9:7 (2:4, 3:1, 2:1, 2:1). Dubrovčani su imali prednost samo u prvoj četvrtini koju su zaključili vodstvom od 4:2. Jadran je potom poveo 5:4 i do kraja stalno imao prednost, a u posljednjoj četvrtini stigli su i do plus dva (8:6). 

Momčad Vjekoslava Kobešćaka golom Žuvele minutu i 16 prije kraja stigla je na 8:7. Imao je Jug i napad za izjednačenje, ali je udarac Mozare zaustavio Anić. Priču je zaključio vratar Jadrana pogotkom s gola na gol za 9:7 u posljednjoj sekundi. 

Četvrta utakmica na rasporedu je 9. svibnja u Dubrovniku. 

Jadran: Anić (1 gol i pet obrana), Burić (2), Marinić-Kragić (1), Čagalj (1), Butić, Pejković, Bukić (2), Tomasović, Delić, Dobud (1), Šetka, Dužević, Zović (1), Marcelić.

Jug: Popadić (13 obrana), Burđelez, Fatović, Zvono, Joković (3), Vukojević, Biljaka, Lazić, Kržić, Kakaris, Grgurević (2), Žuvela (2), Mozara, Jurišić. 

Igrač više:

Jadran 5:11

Jug 3:9

Peterci:

Jadran –

Jug 1:1

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)