Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:58 pm

Atalanta svladala Speziju i skočila na četvrto mjesto

Piše A.T.

Atalanta je u 33. kolu Serie A na svom terenu u Bergamu svladala Speziju 3:2.

Gosti su poveli golom Emmanuela Gyasia u 18. minuti. Marten de Roon je izjednačio u 32. minuti, a Davide Zappacosta je doveo Atalantu u vodstvo u 48. minuti. Šest minuta kasnije Luis Muriel je zabio i treći gol za Atalantu. Konačni rezultat je postavio Mehdi Bourabia u  64. minuti. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić je igrao do 67. minute.

Ovo je treća pobjeda u nizu za Atalantu, te su privremeno skočili na četvrtu poziciju koja vodi u Ligu prvaka s 58 bodova, no Milan i Inter imaju utakmicu i bod manje. Spezija je, s druge strane, u teškoj borbi za opstanak. Bore se s Veronom za 17. mjesto, posljednje koje garantira opstanak. Obje ekipe imaju 27 bodova.

  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)