Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:46 pm

Obavijest o komemoraciji na Gripama i sprovodu košarkaške legende

Piše B. D.

Komemoracija za preminulu košarkašku legendu Damira Šolmana održat će se na parketu dvorane na Gripama u četvrtak, 4. svibnja, u 11.30 sati, a sprovod je na groblju Lovrinac istog dana u 13.30 sati.

Od Šolmana se KK Split oprostio riječima:

‘U 75. godini života napustio nas je naš Damir Šolman. Rođeni Zagrepčanin (7. rujna 1948. godine) stigao je u Split, u redove Jugoplastike s navršenih 19 godina i ostao zapisan u analima Gripa kao jedan od najvećih igrača svih vremena. Gospodin na terenu, gospodin u životu, Šolman je bio veličina u svim svojim segmentima. S reprezentacijom Jugoslavije bio je svjetski prvak i viceprvak, europski prvak i viceprvak, dva puta je srebrni na olimpijskim igrama, a s Jugoplastikom je bio dva puta prvak države, osvojio je tri kupa i Kup Radivoja Koraća. Šjor Damire, hvala za sve što ste dali svom klubu’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)