Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:10 pm

Novo trenersko pojačanje u judo klubu Solin

Piše M.K.

Novo trenersko pojačanje u judo klubu Solin je Sae Tasaka iz Japana. 

Glavni trener jk Solin Dragan Crnov je zadnjih godinu dana obavljao pregovore za novo pojačanje i asistenta u radu s 1. ekipom. Sae Tasaka je nova članica JK Solin i asistent treneru Draganu Crnovu do Olimpijskih igara u Parizu 2024. 

‘Izuzetno sam sretan što mogu potvrditi da je Sae nova članica našeg kluba. Kao što znate iz godine u godinu rezultati JK Solin su izuzetni na svim razinama, od kadeta do seniora. Za sada smo osvojili sve medalje osim olimpijske i japanski judaši su najbolji judaši na svijetu i zato sam odlučio dovesti Sae da nam pripomogne u radu s našim najboljim natjecateljicama i natjecateljima. Nadam se da će to polučiti još bolje rezultate i da ćemo dosegnuti naš cilj koji je zacrtan, a to je olimpijska medalja’, rekao je Crnov.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)