Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:37 pm

FOTOGALERIJA Šareni sajam u Trogiru okupio brojne izlagače

Piše P. I.

Trogir je po prvi puta na četiri dana (28.04.-01.05.2023.) uistinu postao centar cvita. Na trogirskoj su rivi brojni izlagači na raspolaganje i prodaju stavili veliki izbor sadnica, cvijeća i ukrasnog bilja.

Ovaj je šareni sajam svojim posjetiteljima, osim mnogobrojnih izlagača, ponudio i bogati program na različitim lokacijama u gradu. U sklopu manifestacije održano je edukativno predavanje Božene Beljan iz Ministarstva poljoprivrede na temu ‘Najznačajnije bolesti i štetnici cvijeća’.

Osim toga, Likovna udruga Trogir i SŠ Braće Radić organizirali su kreativne i vesele radionice za djecu i mlade u ambijentu parka Malarija s ciljem poticanja kulture cvijeća i razvijanja ekološke svijesti najmlađih.

‘Naši su sugrađani, posjetitelji i turisti zaista uživali u šarenilu cvijeća, a već sada se radujemo rapsodiji boja na trogirskoj rivi i iduće godine!’, poručili su iz Turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)