Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:30 am

Medvedev bijesan na Twitter jer su mu uklonili objavu

Piše P. I.

Dmitrij Medvedev, dugogodišnji saveznik Vladimira Putina, a trenutačno zamjenik predsjedavajućeg Vijeća sigurnosti Rusije, na Prvi je maj svoj napad usmjerio na Twitter koji je uklonio jednu od njegovih nedavnih objava.

U poruci je zaprijetio širokom spektru ciljeva izvan Rusije. 

U svojoj objavi na Telegramu bivši predsjednik i premijer Rusije napisao je:

‘Ozbiljno, možemo i bez Twittera. Uostalom, ovo je samo strana društvena mreža koja djeluje u interesu američkog establišmenta. Mi smo je prilično cinično iskoristili za promicanje naših propagandnih ciljeva’, napisao je.

‘Naš glavni zadatak je potpuno drugačiji: nanijeti razoran poraz svim neprijateljima – ukronacistima, SAD-u, njihovim miljenicima u NATO-u, uključujući podlu Poljsku, i drugim zapadnim gnjidama. Moramo konačno vratiti svu našu zemlju. Zauvijek štiti sav naš narod. Za to ćemo naporno raditi. Sretan Prvi maj svima!’, napisao je Medvedev, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)