Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:28 am

IGOR TUDOR: Trebali smo zabiti četiri ili pet golova, ali nismo. Zbog toga je ova pobjeda još slađa

Piše A.T.

Marseille je u 33. kolu Ligue 1 preokretom u posljednjih 20 minuta svladao Auxerre na Velodromeu 2:1. Zadovoljan je nakon utakmice bio trener domaćih Igor Tudor.

– Odigrali smo utakmicu na vrlo visokoj razini. Trebali smo zabiti četiri ili pet golova, ali nismo imali sreće, no zato smo imali pravi mentalitet i nastavili smo pritiskati. Zbog toga je ova pobjeda još slađa. Sada je na nama da odigramo veliku utakmicu u Lensu u subotu. Sjećam se vrlo lijepe prve utakmice između dvije sjajne momčadi. Zaslužili smo pobijediti, ali smo iz odbijanca primili gol i na kraju izgubili. Oni su odlična ekipa kao i mi – izjavio je Igor Tudor, kojeg su novinari potom upitali o šansama za naslov 

– Imamo pet bodova manje od PSG-a? Zaboravio sam, haha. Ne razmišljam puno o tome. Imamo još pet kola i 15 bodova za osvojiti. Samo razmišljam o tome da odigramo što bolje iduću utakmicu, i na kraju će se zbrojiti bodovi Mislim da su PayetGuendouzi odigrali odlično kada su ušli u igru. Ponosan sam na njih, pokazali su svoju vrijednost i donijeli kvalitetu u igri koja će vjerojatno biti ključna. Također su nam dali mirnoću u posljednjih 20 metara, omogućili su nam bolju kontrolu. U dobrom smo razdoblju. Vitinha je, po mom mišljenju, odigrao vrlo dobru utakmicu. Falio je samo pogodak da bi mogli pričati o sjajnoj utakmici. Dobro se kretao, dobro je napadao dubinu, igrao je s točnošću. To je sjajna izvedba po mom mišljenju – zaključio je Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)