Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:23 pm

Poraz Hajdukovih juniora

Piše D. F.

U 25. kolu Prve NL juniori Hajduka poraženi su na gostovanju kod Rudeša (2:1). Domaći su vodili 2:0 golovima Matića u 17. i Popovica iz jedanaesterca u 62. minuti. Jedini pogodak za juniore ‘bijelih’ postigao je Jurić-Petrašilo, iz penala u 80. minuti. 

Marijan Budimir za ovaj susret nije mogao računati na nekolicinu igrača (Brajković, Vrcić, Antunović, Kavelj, Capan…), a ovim porazom juniori ‘bijelih’ dodatno su zakomplicirali borbu za titulom.

Hajduk: Buljan, Đolonga, Arković (od 46. Carev), Jurić-Petrašilo, Hrgović, Skoko (od 73. Prodanović), Reić (od 46. Bobanović), Ćalušić (od 73. Jurak), Begonja, Jemo (od 56. Žeravica), Nazor.

Dinamo je vodeći s četiri boda više i utakmicom više u odnosu na Hajduk. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)