Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:12 pm

Dođite na Poljud darovati krv, najsretniji će dobiti ulaznice za finale Kupa i Krovinovićev dres

Piše N.M.

Dvanaesta akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju i ove godine organiziraju splitski sportski novinari ‘4N’, u suradnji s Crvenim križem, održat će se u novinarskom salonu stadiona na Poljudu u utorak 2. svibnja od 10:00 – 18:00 sati. Uz organizatore ‘4N’ i Crveni križ akciju i ove godine podržavaju HNK Hajduk, Splitski klub Olimpijaca, brojni drugi splitski sportski klubovi i sportaši, kao i sponzori koji osiguravaju poklone za sve koji se odazovu akciji i daruju krv.

– U prethodnih jedanaest izdanja prešli smo brojku od 500 prikupljenih doza krvi, lanjska akcija je bila rekordna s 99 prikupljenih doza, pa i u ovoj računamo na novi rekord. Za sve davatelje krvi osigurali smo obroke okrijepe i piće, kao i prigodne poklone, kao i posebne poklone za najmlađe darivatelje i one koji krv daruju prvi put. I ovoga puta najsretniji darivatelj otići će kući s originalnim dresom igrača Hajduka Filipa Krovinovića, a osigurali smo i osam ulaznica za finale kupa između Hajduka i Šibenika koje se igre 24. svibnja na stadionu Rujevica u Rijeci. Dres je poklon Hajduka, a ulaznice su iz kontingenta Hrvatskog nogometnog saveza i SuperSporta, dok su ostale poklone osigurali sponzori akcije, tvrtke Tommy, Heineken, Apfel, SuperSport, Gastro ribarnice Brač… – poručuju iz 4N.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)