Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:16 am

CJEPIVO I DALJE UVJET Đoković ponovno neće sudjelovati na US Openu?

Piše A. A.

Primljeno cjepivo protiv koronavirusa i dalje će biti uvjet za ulazak u Sjedinjene Američke Države. Odluka je to Američkog zdravstvenog povjerenstva, pa, ako se ne ukine, Novak Đoković ni ove godine neće moći sudjelovati na US Openu i ostalim turnirima u Americi.

Očekivalo se da će mjera biti ukinuta 11. svibnja odlukom Federalne vlade, kada je trebalo završiti izvanredno stanje i kada su se trebale ukinuti sve javnozdravstvene zabrane zbog koronavirusa. No, kako sada stvari stoje, odluka o obveznom cijepljenju stranaca koji ulaze u SAD i dalje će biti na snazi, javlja Sport Klub N1

U zemlju će moći ući samo oni koji su primili barem jednu dozu cjepiva od 16. kolovoza prošle godine. Dovoljna je jedna doza, ustvrdili su u Zdravstvenoj organizaciji Amerike, jer su u međuvremenu proizvedena cjepiva koja pružaju bivalentnu zaštitu.

Novak Đoković je zbog ovog pravila već propustio US Open prošle godine. U karijeri je osvojio tri naslova na US Openu, dok je šest puta poražen u finalima.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)