Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:50 pm

Pašalićeva Atalanta kasnim golom svladala Torino Jurića i Vlašića

Piše A.T.

Atalanta je u 32. kolu Serie A svladala na gostovanju Torino 2:1. Davide Zappacosta je doveo goste u vodstvo u 34. minuti. Momčad Ivana Jurića je uzvratila preko Antonija Sanabrije u 75. minuti, a pobjedu je Atalanti osigurao Duvan Zapata u 88. minuti. Mario Pašalić je igrao za Atalantu do 53. minute, dok je Nikola Vlašić za Torino ušao u igru na poluvremenu.

Atalanta je ovom pobjedom preskočila Inter na šestoj poziciji s 55 bodova. U Seriji A je velika borba za europske pozicije, trećeplasirani Juventus ima samo pet bodova više od sedmoplasiranog Intera. Torino je miran po sredini ljestvice, točnije na 12. mjestu s 42 boda. 


 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)