Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:50 pm

Objavljene nove slike u slučaju Ane Walshe. Imala je milijunsko životno osiguranje i ljubavnika?

Piše N.M.

Brianu Walsheu iz Massachusettsa, optuženom za ubojstvo svoje supruge i komadanje njezinog tijela, u četvrtak je odbijena jamčevina, piše CNN, prenose 24 sata .

Ane Walshe, inaše srpskog porijekla, nestala je prije pet mjeseci, a njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Brian Walshe (48) na sudu je kazao da nije kriv za ubojstvo, obmanjivanje policije i nedolično postupanje s ljudskim tijelom. U Massachusettsu, osuda za ubojstvo prvog stupnja znači obaveznu kaznu doživotnog zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

Ubrzo nakon što se Walshe izjasnio da nije kriv, pomoćnik okružnog tužitelja Norfolka Greg Connor iznio je niz novih detalja iz istrage.

‘Ana Walshe imala je životno osiguranje na iznos od 2,2 milijuna dolara, a Brian Walshe je jedini korisnik‘, rekao je Connor. ‘Imala je i policu životnog osiguranja preko svog poslodavca. Ukupno, njezino životno osiguranje iznosi preko 2,7 milijuna dolara, s njezinim suprugom kao jedinim korisnikom‘.

Također, u prosincu 2022. ‘postalo je očito da gospodin Walshe sumnja da njegova supruga ima ljubavnika‘, rekao je Connor.

‘Umjesto da zatraži razvod, vjeruje se da je Brian Walshe ubio i raskomadao Anu Walshe i uklonio njezino tijelo‘, rekla je tužiteljica Lynn Beland.

Fotografije prikazuju optuženog ubojicu Briana Walshea kako kupuje pile i veliku količinu sredstava za čišćenje te baca teški vrećasti otpad u smeće samo nekoliko sati nakon što je njegova supruga, rođena Beograđanka, Ana Walshe misteriozno nestala.

Mutne crno-bijele snimke nadzorne kamere otkrivaju 47-godišnjeg trgovca umjetninama kako nosi zaštitnu masku dok nabavlja brojne stvari u trgovini Lowe’s, uključujući kante, pile, krpe, vreće za smeće i sredstva za čišćenje, navodi se u izjavi tužitelja u ovom slučaju.

Fotografije, zajedno s podacima o lokaciji mobilnog telefona najstarijeg djeteta Walshea, smještaju glavnog osumnjičenog samo u Lowe’s, gdje je kupio sve navedene predmete koji su mu pomogli u raskomadavanju i zbrinjavanju ljudskog tijela te čišćenju mjesta zločina, pišu tužitelji.

Još jedna snimka nadzorne kamere prikazuje Walshea kako baca veliku crnu vreću u smeće ispred stambene zgrade u Massachusettsu, izvještava Daily Mail.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)