Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:10 pm

IGOR BIŠĆAN: Leko je veliki dobitak za hrvatski nogomet, a ovaj derbi će biti poseban!

Piše N.M.

Uoči gostovanja na Poljudu (nedjelja, 18 sati) trener Dinama Igor Bišćan najavio je kako u Split ‘modri’ stižu po pobjedu.

– Derbi je derbi, najveća utakmica hrvatskog nogometa. Ovaj derbi će biti poseban, mi imamo priliku tamo potvrditi naslov prvaka. Iako, nismo uopće pričali o tome, pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu. Analizirali smo Hajduk. Očekujem sve što derbi nosi, puno želje i emocija, puno tenzija na samom terenu. Utakmica će biti drugačija od prethodnih otkako sam ovdje po pitanje tempa i intenziteta, moramo biti spremni za to. Znamo što nas čeka, Hajduk želi još održati prvenstvo na životu, oni jasno ne žele da osvojimo titulu na njihovom terenu. Moramo pronaći način da iz svoje momčadi izvučemo najbolje – rekao je Bišćan, a zatim dodao:

– Nemam tremu, prošlo je par utakmica u kojima sam prošao nekakvu pozitivnu napetost. Kad sjedneš prvi put na klupu novog kluba osjećate pozitivnu nervozu, a pogotovo na klupi Dinama. Kod mene je uvijek ista priprema utakmice. 

Dotakao se i Ivana Leke.

– Već sam pričao o njemu na svojoj prvoj press-konferenciji. Nije jednostavno biti trener u Hajduku ili Dinamu, ali on je veliki dobitak za hrvatski nogomet, takve trenere svi skupa moramo podržati. Javnost i navijači bi trebali imati više strpljenja, radi se o vrhunskom treneru, a kao takav može samo donijeti dobre stvari Hajduku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)