Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:34 am

Guendouzi se sportskom direktoru Marseillea požalio zbog Tudora

Piše A.T.

Marseille u 33. kolu Ligue 1 na Velodromeu dočekuje Auxerre. Utakmicu je najavio trener domaćih Igor Tudor. Novinare je posebno zanimao ‘slučaj Guendouzi‘. Novinari su naime otkrili kako je Francuz nezadovoljan minutažom otišao razgovarati sa sportskim direktorom Javierom Ribaltom.

– Puno sam razgovarao s njim tijekom cijele sezone, ali ponekad je bolje ne reći ništa. I sam sam bio igrač pa razumijem situaciju. Ponekad sam igrao, a ponekad sam bio na klupi. Matteo posljednje dvije utakmice nije igrao. Neki igrači to lakše prihvaćaju nego drugi. To su komplicirani izbori za trenera i znam da igračima može biti teško vidjeti da drugi bolje treniraju i češće igraju. Trenerova je uloga da donosi teške odluke, inače ništa ne bismo postigli. Dimitri Payet je puno manje igrao, ali je bio veoma profesionalan tijekom čitave sezone – izjavio je trener Marseillea Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)