Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:20 pm

Bivši trener Hajduka upisao novu pobjedu i matematički osigurao opstanak

Piše A.T.

OFI Kreta, bivšeg trenera Hajduka Valdasa Dambrauskasa, je upisala novu pobjedu u Grčkoj Ligi za ostanak. OFI je u gostima svladao Atromitos 3:2 i tako i matematički osigurao opstanak, iako je i nakon prošlotjednog remija s Asteras Tripolisom pravo čudo trebalo dogoditi da OFI ispadne. OFi sada ima 12 bodova više od kluba u zoni ispadanja dva kola prije kraja.

Dambrauskasova momčad je u vodstvo došla u osmoj minuti pogotkom Assane Dioussea. Domaćin je izjednačio preko Gaetana Robaila u 16. minuti iz penala. Deset minuta kasnije vodstvo je gostima vratio Miguel Mellado, a golijadu je u prvom poluvremenu zaključio branič gostiju Praxitelis Vouros koji je zabio autogol u 35. minuti. Konačni rezultat je postavio Nouoha Dicko u 65. minuti.

OFI je još uvijek neporažen u Ligi za ostanak, imaju tri pobjede i dva remija, a ovom pobjedom su i zasjeli na prvo mjesto sa 37 bodova.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)