Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:45 am

SVI NA GRIPE: Podržite nas da napravimo još jedan koračić prema 1. HMNL!

Piše N.M.

FC Split TRUMM u subotu u 20 sati na Gripama igra utakmicu kvalifikacija za 1. HMNL protiv Nove Gradiške. Kapetan momčadi Duje Vladović ovako je najavio susret:

– Nakon uspješnog starta u kvalifikacijama za popunu 1. Hrvatske malonogometne lige i pobjede nad ekipom MNK Uspinjača Gimka, okrećemo se novoj utakmici u kojoj smo ponovo domaćini. Naša ekipa posložena je od domaćih momaka redom iz Splita te smo kroz nikad neizvjesniju 2. ligu uspjeli izboriti plasman u kvalifikacije za 1. ligu i startati pobjedom. Čeka nas susret protiv nezgodne ekipe Nove Gradiške koja je u prvom kolu poražena na svom terenu od MNK Torcide te će protiv nas pokušati doći do prvih bodova. Nova Gradiška je ekipa prepuna kvalitetnih individualaca, pretežito s velikog nogometa, i sigurno da će biti težak protivnik ukoliko mi ne budemo na svom maksimumu. Mi se cijeli tjedan pripremamo, kvalitetno treniramo, odradili smo analizu ekipe Nove Gradiške i kao protiv svake druge ekipe idemo po nova tri boda.

Još je poslao poruku ljubiteljima futsala.

– Ovim putem pozvao bih sve naše navijače te simpatizere malog nogometa da u subotu u 20 sati dođu na Gripe podržati nas te da nam daju vjetar u leđa da napravimo još jedan koračić prema našem cilju, a to je naravno povratak u elitno društvo gdje najtrofejniji hrvatski futsal klub i zaslužuje biti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)