Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:15 am

Ante Rebić na izlaznim vratima Milana

Piše A.T.

Talijanski mediji su uvjereni kako Ante Rebić na kraju ove sezone napušta Milan. Hrvatski napadač je ove sezone postigao samo tri pogotka u 29 nastupa. Talijani smatraju kako bi Milan mogao tražiti 15 milijuna eura za Rebića, koji ima ugovor do 2025. godine.

– Hrvat se čini izgubljen posljednje dvije godine otkako je Rafael Leao podigao formu – smatraju Talijani.

Isto se piše i Divocku Origiju, koji je ove sezone zabio samo dva pogotka. Od napadača Milana, samo je spomenuti Rafael Leao, uz Oliviera Girouda i dogodine sigurno u Milanu.

 – Uz neefikasne Rebića i Origija, nije jasno što će biti sa Charlesom De Ketelaereom i Brahimom Diazom. Milan bi iduće sezone mogao dovesti trojicu novih napadača – zaključili su Talijani i tako najavili rekonstrukciju u napadu Milana iduće sezone.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)