Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:23 pm

Košarkaš iz Podstrane na probi u Joventut Badaloni

Piše N.M.

Velika Košarkaška vijest stiže iz KK Mislav iz Podstrane. Naime, veliki talent kluba iz Podstrane, Alexander Božiković, odradio je  probu u Badaloni, javlja Podstrana portal.

Mladi košarkaš rođen 2008. godine privukao je pažnju svojim igrama u ovoj sezoni, kako za pretkadete i juniore u dresu podstranskog Mislava, tako i u jedinstvenoj pretkadetskoj hrvatskoj ligi za KK Split. Naime, Alexander trenutno igra za oba kluba na dvojnoj licenci.

Španjolski ACB i Eurocup liga pokazali su interes za dovođenjem Božikovića na probu. Alexander je boravio u Badaloni tjedan dana te obavio pregršt individualnih i timskih treninga. O konačnoj realizaciji prelaska Božikovića u Badalonu još se ne može ništa reći, no ukoliko do istog dođe, svakako će se realizirati u sljedećoj sezoni. U tom bi slučaju Alexander postao članom kadetske selekcije katalonskog prvoligaša.

Škola košarke Joventut Badalona slovi za jednu od najboljih u Europi, a juniori su nedavno osvojili katalonsko juniorsko prvenstvo pobijedivši u finalu uvjerljivo Barcelonu. U finalu skupine juniorskog Euroleague Adidas Next Generation Tournament održanog u Patrasu, Grčka, pobijedili su Asvel iz Francuske i plasirali se u završnicu koja se održava u Kaunasu, Litva, objavio je Podstrana portal.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)