Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:21 am

FRANCUSKI MEDIJI: Tudor je ponizio dežurnog vatrogasca Marseillea

Piše A.T.

Marseille se prošlotjednom pobjedom protiv Lyona vratio na drugo mjesto Ligue 1 koje dogodine garantira nastup u skupinama Lige prvaka, no Igor Tudor još uvijek nema jednoglasnu podršku svih navijača Marseillea. Iako uz spomenuto drugo mjesto Marseille igra oku dopadljiv nogomet, dva puta je u sezoni pobijedio Lyon i izbacio PSG iz kupa, Tudora navijači vječno kritiziraju i kada pobjeđuje.

Čude se tome i francuski mediji, koji su našli zanimljiv podatak. Igor Tudor je u 32 utakmice Ligue 1 upisao 20 pobjeda s Marseilleom. Isti broj pobjeda je upisao i dežurni vatrogasac Marseillea Jose Anigo, ali iz 60 utakmica. Francuzi navode kako je Tudor ponizio Aniga skupivši isti broj pobjeda u dvostruko manje utakmica, iako je Anigo imao dobre igrače u Marseilleu, primjerice vodio je klub 2004. godine kada je za njih igrao Didier Drogba.

Navijači Marseillea su željeli trofej ove sezone, a iako su ostali bez njega, francuski mediji se nadaju da će ova statistika uvjeriti navijače da pokažu malo blagosti prema Tudoru.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)