Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:10 am

UŽIVO (19.10): Hajduk gostuje u Velikoj Gorici, Leko ima nekoliko upitnika

Piše D. F.

Šest je kola ostalo do kraja HNL-a. Hajduk je drugi s deset bodova manje od vodećeg Dinama. U 31. kolu ‘bijeli’ danas (19.10 sati) gostuju u Velikoj Gorici. Domaćin je trenutno posljednja momčad lige, no u posljednje vrijeme igraju vrlo dobro, osvojili su deset bodova u zadnja četiri kola. Željko Sopić razbudio je uspavanu momčad, a za današnji ogled uz kartoniranog Raspopovića najvjerojatnije neće moći računati ni na Steenvordena te Mrzljaka

Ivan Leko ima nekoliko upitnika. Ferro i Grgić su pod upitnikom, problema s ozljedom ima i Simić, na putu povratka je Mikanović, a zbog obveza u juniorskoj momčadi nema Vuškovića, Pukštasa, Capana i Brajkovića

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Mikanović, Awaziem, Borevković, Melnjak, Fossati, Krovinović, Sahiti, Benrahou, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova. Pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Ivan Janjić iz Iloka, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović, a asistent VAR suca Luka Pušić – obojica iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)