Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:43 pm

Trener Splita objasnio zbog čega nije bilo Sullivana u Šibeniku

Piše A.T.

KK Split je u osmom kolu Lige za prvaka HT Premijer lige uvjerljivo slavio na gostovanju kod Šibenke 85:53. Utakmicu je prokomentirao trener ‘žutih’ Srđan Subotić.

– Počeli smo dosta mlako, na ovoj pobjedi moramo zahvaliti drugoj petorki. Oni su unijeli energiju koja nam je u početku nedostajala. Srećom uspjeli smo se do poluvremena stabilizirati, a kasnije je ipak naša kvaliteta došla do izražaja – izjavio je trener Splita, koji je također odgovorio na upit vezan za izostanak Lewisa Sullivana.

– Sullivan je morao ići kući zbog osobnih problema nažalost, nadamo se da će se vratiti uskoro. Situacija nije bezazlena, ali nadamo se da će sve biti u redu i da će se vratiti za doigravanje – zaključio je trener Splita Srđan Subotić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)